The but(t) girl

10 ok, amiért igenis az ősz-tél a legjobb időszak

2017. november 21. - The but(t) girl

7334446963590e99bcedcc155c5e32dd.jpg_1024x768

1.       Kimenni a hóval borított erdőbe futni, hanyatt esni és magadon nevetni (ez egy fiktív szituáció, a szerzővel sosem esett meg)

2.       Ugyanez tóval és korival, csak pepitában. Szintén kitalált történet

3.       Gesztenyeállatkák fogpiszkálóval összeeszkábálva levélnyomaton, pont mint oviban, és pont olyan antitalentumként, mint oviban

4.       Teleshopos szaunaöv, ami dehogy karcsúsít, ellenben 1-2 foknyi fűtésszámlát megspórolhatunk vele

5.       Gyertya, gyertya, gyertya. Mondjuk én minden évszakban két végén égetem (micsoda áthallás), de télen a társadalom szemében legalább csak simán romantikus vagyok, nem pedig klinikai eset

6.       Az ősz illata - ha meg kellene tippelnem az összetételét, akkor vadonatúj iskolatáska + egy csipet sünitúrta ("Mi az a sünitúra?", kérdezte édesanyám) avar + fejillatként az a japánkertes Silan-nal öblített kötött pulcsi

7.       Az elhagyatott balatoni strandok, amik annyi liezon titkát rejtik (az enyéim közül is párat)

8.       Kövezzetek meg, de cserépkályha mellől nézni az aktuális hétvégi tehetségkutatót vagy átlényegülős showműsort, és elsiratni a kiesőt (- Azemberekneknincsenízlésük! - Szavaztál? - Öö)

9.       Az, ahogy a novemberi szülinapomat az utóbbi 2-3 évben körüllengő öregedéspara huss, elröppen decemberre, és téli álomba szenderül (bár alattomos, és tudom, hogy lecsap majd újra)

10.   És végül a félfizus karácsonyi vásár forralt borral. Ez a hivatalos verzió, mert amúgy karácsonyi vásár instant diabéteszes menzás teával, mert az olyan... gyerekkorosos.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr7013340931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása