The but(t) girl

Egy GoT-szűz vallomása

avagy Tyrion for prezident (izé, king)

2019. április 19. - The but(t) girl

Ha sorozat, akkor Jóbarátok, Mi kis falunk, végszükség esetén korlátozott mennyiségben House of cards, és kb. ennyi, mi scusi. Trónok harca? Csakazértse. Jon Snow és a Fal? Haggyálmár, amíg nem a Kínai Nagy, hidegen (ha-ha...) hagy. Jason Momoa? Nem hat meg. Aztán kiderült, hogy ódehogynem... Beálltam a sorba, na, vagy úgy is mondhatnám, hogy Lord Baelish is alkalmazhatna, úgy elkurvultam. Ilyen ívet írt le a röppályám, miután életem párja rákényszerített, hogy gyorstalpaló formájában képezzem ki magam a Stark-boszorkányüldözésből:

 

 

1. rész: Ez gagyi. G-a-gy-i! 

3. rész: Igen, ezt speciel pont tudtam. Testvérek, fujfujfuj. Erre a koncepcióra húzták fel az egészet?

4. rész: Nna, színre lépett maga Dö Tesztoszteron és nem, nem aléltam el.

5. rész: Felkiáltottam, hogy ‘Úúú, ezek a dínótojások (sárkány, de ne zavartasd magad kincsem) biztos nem is kövültek még meg igazándiból!’ A férfi reakciója: ‘Azért ha nem egy atombunkerben éltél eddig, ehhez nem kell agysebésznek lenni.’ Kabbe.

8. rész: Ha jobban megnézem ezt a Drogo-gyereket...

10. rész: Sokkal kevesebb a pőre pasik száma, mint a frivolan flangáló nőké, és ez mélységesen felháborít.

11. rész: Megöltééék, miééért :(?

14. rész: Kezdek immunis lenni a lefejezésekre, és szimpatizálni a poroszos elvekkel. Alakul a vérszomj.

16. rész: Megjött az a kis köcsög, akiről annyi mémet láttam a pre-GoT érámban. Tényleg kinyílik a bicska az ember zsebében tőle! Kész vizuális környezetszennyezés ez a gyépés.

17. rész: Lassan a saját bőrömön érzem, hogy winter is coming, pedig papíron tavaszodik.

22. rész: Az gáz, hogy Lannister papát szexinek találom? A kiállása, meg úgy egyáltalán...

24. rész: Kezdem kapizsgálni, ki kivel van, sőt kezd izgatni, ki kit nyársal fel legközelebb, és mivel.

31. rész: Csak annyit mondok: Vörös nász. Rég cseszett fel mozgókép ennyire, felpattantam a fotelből, mint béközepes MTK-drukker egy lesgólnál.

 

Április eleje, egy átlagos szerda este: Moziba? De hát ma derülhetne ki, hogy kivel is van valójában ez a firnyákos szerzetes, ez a Varys! Spoiler: azóta sem derült ki.

 

2019. 04. 15.: Egy Fogatlan-plüssel (sárkány sárkány, megteszi) ülök a kanapén, transzban dünnyögök a főcímdal nagybőgőjére, és imádkozom a régi istenekhez meg az újakhoz, hogy én nyerjem meg a fogadást, és az üljön a vastrónra, aki igazán megérdemli = a legkorrektebb genya a 8 évad alatt.

 

Epilóg: A locsolóim idén sárkánytojásra számítsanak hímes helyett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr614774792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása