The but(t) girl

A magyar zászló színeinek jelentése

2018. augusztus 28. - The but(t) girl

A Bored Panda az egyik legszórakoztatóbb oldal evör - általában übercuki állatos, übermegható emberes vagy übervicces történeteket osztanak meg. Az alábbi humoros posztjuk megihletett, és egyben felháborított:

 

https://www.boredpanda.com/funny-country-flag-color-jokes/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=BPFacebook

 

A felháborodásom tárgya: hogy lehet, hogy a magyar zászlóra senki sem vállalkozott? Pedig mi vagyunk aztán az igazi, két lábon járó sztereotípia! Azt már Claudia Schiffer is megmondta (bár meg sem kellett volna szólalnia, az arcára van írva), hogy a németek a sztahanovista hozzáállásukról híresek, nem pedig a fergeteges humorukról, és azt is sejtettük, hogy az olasz zászló az oregánó-mozzarella-paradicsomszósz szentháromságát szimbolizálja, de mi valójában a piros-fehér-zöld kombó? Szerintem ez :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr6614207765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása