The but(t) girl

Tindör

2017. augusztus 04. - The but(t) girl

             Hol ismerkedik az ember a 21. században? Nem is igazán úgy „hol” hogy térben, hanem leginkább a kiber-térben – kezdem érteni, miért találkoztam annyi kiborggal. Tagadhatnám, de úgy tudom egyelőre nem szégyen (persze X év múlva erre is biztos pont olyan cikiként fogunk visszagondolni, mint most a tamagocsira – igazából táncházat is mondhattam volna, az jobban kapcsolódott volna a témához), meg mire való a blog, ha nem szégyentelen kitárulkozásra: nekem is megvoltak a szokásos oldalak. A mezei semmiextra, a fizetős-íkús és a jobbra-balra ráncigálós is done, de nem futottam Bele.

             Nem vagyok egyébként feltétlen ellenük (csak hogy a legdisney-sebb példát említsem: egy barátnőm épp az esküvőjére készül a eurotrip-es dél-amerikai sráccal, aki nőt és kontinenst váltott két együtt töltött pesti este után - baszki, így leírva még hihetetlenebb az egész), de amikor megy a pötyögés gördülékenyen egy-két hétig, majd kukán ültök egymással szemben egy Ráday utcai asztalnál, mert egyszerűen semmi chemistry, az lohasztó. Fenntartom én a beszélgetést napkeltéig ha muszáj, de ha már muszáj, azt már minek. Jobb ezt személyesen, amikor érzed az illatát (egy Boss-szal nem lőhetnek mellé uraim, de egy Coccolino-Old Spice kombó is megteszi ha kompatibilisek, csak legyen valami ami segít az orromnak, mert az talán a legcsalhatatlanabb testrésem - csak hogy bedobjak egy jó öreg Amerikai Pite-poént), hallod a hangját (bárcsak létezne hangplasztika… orvosbiológiai Nobelt, valaki?), és meg tudod figyelni az övéi mellett önmagad reakcióit is. És mindezt hol? Hallgatlak.

             De ha már ragaszkodunk az online szelektáláshoz: gyakran éri a nőket az a vád, miszerint mindössze pár kép alapján, felszínesen döntenek, úgyhogy most hadd tegyem helyre a háborgó hoppon maradtakat: cica, először is tudd elviselni a vereséget (mi is el tudjuk, vagy mégsem?), másodszor meg nem a sixpack-ed meglétét vagy hiányát (a hiányát, ha kérhetném, éljen a diszkrét de aputest) mérem fel, hanem azt, amit sugárzol (és ha egy képet töltesz fel, annyiból kell gazdálkodnom), harmadszor pedig bármennyire picsásan is hangzik, ekkora választék mellett az ember kénytelen a megérzéseire hagyatkozni, mert a világ ideje nem lenne elég elkezdeni ismerkedni mindenkivel, aki végülis inkább igen mint nem – hogy ezzel elszalaszthatjuk az igazit? Igen is meg nem is, mert én azt vallom, hogy az ördög is utánad tolja talicskán azt, aki neked való, és még az is lehet hogy igazin, nem virtuálison.

             Szóval internyet (néhány közepesen szellemes poén származik azért abból, hogy az egykor kötelező orosz csökevényei még itt-ott fellelhetők), valóság yisss, aztán majd meglátjuk, hogy vissza leszek-e kénytelen kanyarodni abba az alternatív valóságba, ahol a profilképükön egy kaméleonnal az arcukon csajoznak az emberek. Kaméleonnal, az arcukon. Emésztgesd csak.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr4212718114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna King 2017.08.06. 17:05:02

Istenem mennyire modoros.. 'cica'... kar volt a tintaery

Trisi · www.alphawing.hu 2017.08.06. 19:11:43

"Chemystry , done, sixpack" édes Istenem, erre mindre van magyar szó, tényleg nem lehet azokat használni? Értem, rettentően menő és nagyvilági ez a félig angol duma, de inkább ciki, hogy nem a saját nyelvedet használod. Hány éves lehetsz, tippem szerint 25 maximum. Szerinted utánad tolják aki neked való? Ahm.... azért ebben ne legyél olyan biztos. Most még tolják, de elmúlsz 30-35 év nem tolnak ott már csak pár "szikszpakk" nélkülit. Aztán majd nekik lesz aputestük, neked meg anyutested, mert biza az is kialakul az évek hosszú robotolása után.

Infamous 2017.08.06. 19:16:26

Izmos kis faszság ez az írás.

Szaktanár 2017.08.06. 19:39:34

nincs igazi, elárulom most, spórolva neked pár évet. olyan van, h a férfi is, nő is alkalmazkodik, meg lejjebb ad az igényekből az évek múltával meg a kilók és a szarkalábak számának növekedésével. húszévesen még meg sem állnál neki, ha megszólítana, harmincévesen viszont már alig várod, h megkérjen. pedig közben öregedett egy tízest...csak hát te is pont ennyivel vagy kevésbé feszes, meg az utolsókat üti a biológiai óra, és már nem csak a 18-20 évesek a konkurensek, hanem a 18-30 évesek, ami kicsit szélesebb réteg; ráadásul a legtöbb harmincas férfinek már van vmi fajta (akár csak kezdődő, de csírájában már létező) egzisztenciája, tehát nagyobb közönségből válogathat, míg egy harmincas nőnek csak a vetélytársai szaporodnak. ez van: a férfi bor, a nő tej. míg egy huszonéves nő úgy érzi (és jogosan), h körülötte forog a világ, addig a legtöbb férfit a harmadik X után kezdi kárpótolni az élet.
ne vesztegesd az idődet.

Visceroid 2017.08.06. 19:40:51

Az az igazság, hogy valami kis picsogós írást vártam arról, hogy a szerző Tinderen kezdett el pasizni és nem jött össze a dolog, és most kisírja magát, hogy "hol vannak az igazi férfiak?". De most kicsit össze vagyok zavarodva, mert ennek a betűhalmaznak semmi értelme nincs. Vagy csak én nem értem a mai fiatalokat.

sebi77 2017.08.06. 20:32:31

Ha nők és Tinder, valamiért mindig ez a sztori ugrik be:
www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/

A lényeg: csináltak egy kamu profilt egy modell srác képeivel, minden nőt bejelöltek, és mindegyikre ráírtak ezzel és hasonló szöveggel: "Szeretném ha ráülnél az arcomra, hogy felegyem magam a szívedig". Az eredmény: mindegyik megadta neki a telefonszámát kapásból.

Drednaught 2017.08.06. 22:24:38

Ezt a modoros fapicsát akkor sem farkalnám meg, ha a jövőből küldenének vissza egy harcost, aki szerint ez a kulcs az egész emberiség túléléséhez...

rushman 2017.08.13. 18:17:30

@Drednaught: Khm. Én elolvastam az írást, és az az ismerkedésről szól. Hol láttál benne farkalást?

Mondjuk a szerző túltolta, ez tény, de kérlek gondold át még egyszer. Ez nem végződhet így! Mindig is egy hozzád hasonló pasira vágyott, biztos nincs rá mód? Annyira szeretné, hogy megfarkald, és csakis te, nem kell senki más! Szerintem még fizetne is érte. Egy ilyen érzékeny és intelligens, mégis határozott úriembert akar, mint Te! A szórakoztatóan lehengerlő humorát nem is említve. Ja, nem.

Drednaught 2017.08.13. 18:36:06

@rushman: Kicsafaszom, neked ki osztott lapot?
Húzz szépen vissza a momentumos szopoldába és nyeld a többi hozzád hasonló gecijét.

rushman 2017.08.14. 19:54:17

@Drednaught: Mondjuk így már érthető a frusztrációd. De ne szomorkodj, nem baj ha kicsi. Talán majd megnő, ha nagyobb leszel. Csak hinned kell benne, kitartás!

Drednaught 2017.08.14. 19:59:48

@rushman: Félreolvastad kiscica,Te volnál a kicsi faszom. Te-te...
És valóban, hiszek benned... te kis túrós.
süti beállítások módosítása