The but(t) girl

Levél a Jézuskához

2018. november 25. - The but(t) girl

Kedves Jézuska!

 

Biztosan meglepődtél, amikor megláttad a feladót, mert hanyagoltalak mostanában. Jó, évek óta, mert miértajóemberekkeltörténnekrosszdolgok meg holvagyamikorszükséglennerád meg minden, de neked a munkaköri leírásodban szerepel a hitehagyottság megbocsátása, úgyhogy lépjünk most ezen túl. Kérésem van ugyanis, de kösd fel a gatyádat, mert nem lesz benne se Michael Kors, se karibi hajóút, se műcici. Bár az utóbbit duzzogva elfogadnám (csepp alakú, D kosaras, C ha muszáj), de ne térjünk el a tárgytól. Szóval az alábbiakat szeretném idén karácsonyra. Van az a vicc, hogy:

 

  • Teljesítem egy kívánságodat, mi lenne az?
  • Repülő autó!
  • Ez sajnos nem lehetséges, kérj valami egyszerűbbet!
  • Rendben, akkor azt kívánom, hogy megértsem végre a nőket.
  • Metál vagy gyöngyházfényű legyen a kocsi fényezése?

 

Körülbelül így fogsz te is reagálni, de ha jól emlékszem szakmai ártalom nálad a könyörületesség, úgyhogy azért megpróbálom:

 

Romlatlan-rontatlan ministránsfiúkat. Épelméjű amerikai elnököt. Legalább egy hangyafasznyival épebb elméjű koreai vezetőt. A 4ocean felvirágzását. A tigriskölykök háziállatként való tartásának engedélyezését. Oké, látom figyelsz, ezt egye fene kihúzhatjuk. Az örökbe fogadás megkönnyítését. Mesterséges helyett természetes intelligenciát. Még több Leonardo DiCaprio-t, és itt nem a színészi kvalitásaira gondolok. Hosszabb hatótávú elektromos autókat. Freddie Mercury feltámadását. A kapzsiság visszaszorulását - ne reménykedj, igen, a politikusoknál főleg. Oscar-t Judy Dench-nek. A rák ellenszerét, de legalább jobban fizetett kutatóorvosokat. Napi egy nagyölelést mindenkinek. Fékeket és egyensúlyokat, bár lehet, hogy ezzel túl messzire mentem. Alanyi jogon járó pszichológust. Végül bort, búzát, és békességet (a műcicikkel szépségkirálynő is lehetnék, és akkor világbékét kérnék, úgyhogy azt még meggondolhatod). 

 

Köszönettel:

 

Egy átlagmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr3914393060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása