The but(t) girl

Klímakamu

2019. augusztus 16. - The but(t) girl

Állást foglalnék akkor. Mit nekem David Attenborough, ki az a Jane Goodall? Úri passzió ez, libcsi huncutság, nem más. Olybá tűnik, hogy a balos untermensch-nek a kokó & kurvák kombó már smafu, ők már az éghajlatváltozásra verik. 

 

Cicaharc kell, nem holmi langyi (ah, a másik szívfájdalmam) összeborulás. Egy pártközi egyetértés, egy pártpolitikán

átívelő összefogás a pestishez fogható rombolást végezne. A Nyugat pestise. Ez veszélyes!

 

Te-re-lés, ez folyik itt kérem szépen. Migráció, az a valós fenyegetés, nem a tengerszint emelkedése. A kettő között összefüggés természetesen nincs. 

 

Méghogy az ember okozta ezt a mostani krízist! Én biztosan nem. Megbuherált adatok, megpropagandizált híradások, ennyi az egész. (Ezeket az aljas módszereket mi hírből sem ismerjük.) Különben is, ha maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke mondja azt, hogy ez egy oltári nagy kamu, akkor azt illik elhinni. Én karbonhívő leszek, ha addig élünk is! Uff, beszéltem.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr115012204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása