The but(t) girl

Plenáris ülésről az aluljáróba

avagy egy politikus egy napja hajléktalanként

2018. október 15. - The but(t) girl

Fedél vagy gerinc nélkül nehezebb? Az egyszeri politikus egy napja az utcán, avagy amikor a hóhért akasztják. De nem akasztják...

 

1. óra: Egy napot fél lábon is kibírok, és legalább lenyugodnak a választóink kedélyei egy kicsit. Meg én leszek a faszagyerek, aki bevállalta.

2. óra: Tényleg nem tudom, mit rinyálnak.

3. óra: Lemerült az iPhone-om, áram és ingerek sehol.

4. óra: De, hányinger. A nyomor bűze.

7. óra: Követelek egy memóriahabos matracot! Képtelenség ilyen talajon ülni, pihenni, létezni.

9. óra: Leköptek. Le-köp-tek! Ehhez még a parlamentben sem vagyok hozzászokva. Tudják egyáltalán a járókelők, ki vagyok én?

14. óra: Bevallom fázom.

16. óra: Itt van egy pizzaszelet maradék széle. Ide süllyedtem én, az angus marha feltétlen híve?

17. óra: Mennyi van még hátra? Ennek már a fele sem tréfa.

20. óra: Most már tényleg kurvára fázom.

22. óra: Interpellálnék, csak sajnos ez itt senkit sem érdekel.

23. óra: Megosztotta velem a teáját. Ilyen van?

23,5. óra: Ha nem lennék lemerülve, már hívnám a pizzafutárt, de hát le vagyok. Pedig még neki is hagynék, hálából.

24. óra: Azzal jött ide az egyik képviselőtársam, hogy demagógiai okokból maradnom kellene még egy napot. Maradni?! De hát én abba beledöglök! Ja hogy ők is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr5814302459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2018.10.15. 20:35:39

MIJAFASZEZ ??? AZ 1920-AS......30-AS ÉVEK ??? A HORTHY-KORSZAK NYOMORA ÚJRA MEG ÚJRa ??? hol van itt a 21. század ??? 3. évezred plánehhh ????!!!
BAZDMEGORBÁN A RENDSZARODAT !!!
Bár a feltételek és a körülmények elfogadhatatlanok, virágkorukat élik Magyarországon az uzsoraalbérletek, a mélyülő lakhatási válság miatt egyre többen – sokszor kisgyermekes családok is – kénytelennek ezt választani. A másik lehetőség ugyanis az aluljáró, vagy valamelyik túlzsúfolt tömegszálló lenne. A jelenségre a Habitat for Humanity Magyarország friss lakhatási jelentése irányította rá újból a figyelmet. Az uzsoraalbérlet fogalma régóta ismert, de mára a helyzet annyiban romlott: az utóbbi években, felismerve a "piaci" igény, egyre többen látnak üzletet benne. Az apró, szobányi „lakások”, a bérbe adott fáskamrák mellett olyan magántulajdonú ingatlanok is megjelentek, amelyeket néhány négyzetméteres szobácskákra osztott fel a tulaj, hogy minél több, kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek adhassa ki azokat. A szobákat gyakran semmi más, csak egy néhány centi vastagságú falap választja el. A fürdőszoba, konyha közös használatú.

kvadrillio 2018.10.15. 20:45:09

nu, ENNYIT TUD VÁLTOZNI EGY EMBERKE, HA HATALOMHOZ JUT ! ENNYIRE TORZUL A JELLEME NEKIJEHHH !!!

Ezek az idézetek szerepeltek a táblákon

„A tandíj mellőzésével is lehet fejleszteni az egyetemek és főiskolák működését.” - Orbán Viktor (2008. március)

„A tandíjnak ellensége vagyok, és az is maradok.„ - Orbán Viktor (2012. július)

„Ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt.” - Orbán Viktor (2008. Február)

„Beszéljünk ismét egyenesen. A tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről.” - Orbán Viktor (2008. Február)

„Sohasem fogok belenyugodni abba, hogy Magyarországon tandíj zárja el a gyerekek előtti felemelkedés lehetőségét." - Orbán Viktor (2008. Február)

:o)))))))))

Dr.Démonmac1 2018.10.15. 21:33:14

Nem feltétlenül. Egyszerű állampolgárként maximálisan egyetértek azzal, hogy eltakarították a hajléktalanokat/ koldusokat a közterületekről... felénk egy részük ugyanis zsarolta az ott élőket, lehetetlen volt ellenük tenni bármit is.
Ha nem adsz elég pénz leköp. Ha nem adsz pénzt, összekarcolja az autódat, ha nem adsz pénzt belehugyozik a kapualjba, vagy betömi a kulcslyukat, etc etc. vagy odaül a boltod elé, vagy bejön és öklendezhetsz, sikálhatod a kilincset. vagy az esetleges betérőket zaklatja.. /nem szavaztam a Fideszre/

Cpeti654321 2018.10.15. 21:48:44

Kegyetlen árat fizet ezért a magyar...

Sir Galahad 2018.10.15. 22:19:08

Kedves s..glány, ez nagyon egyoldalú és demagóg.

2018.10.16. 06:30:23

Hát tegnap rakták ki a képet, hogy a Deák-téri aluljáró teljesen tiszta. Ezt akarta elérni a szabályozás, és végre sikerült is. Ez mindenképpen jobb állapot, mint az eddigi.

midnightcoder2 2018.10.16. 07:23:12

@kvadrillio: " Az apró, szobányi „lakások”, a bérbe adott fáskamrák mellett olyan magántulajdonú ingatlanok is megjelentek, amelyeket néhány négyzetméteres szobácskákra osztott fel a tulaj, hogy minél több, kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek adhassa ki azokat. A szobákat gyakran semmi más, csak egy néhány centi vastagságú falap választja el. A fürdőszoba, konyha közös használatú. "

És ez mennyivel rosszabb mint Kádár elvtárs munkásszállója volt, ahol egy légtérben élt 8 ember, ugyancsak közös fürdőszobával ? Ott csak egy ágyad volt és egy kis szekrényed. Tudom, anno úgy fél évet én is laktam ilyenben. Aztán szerencsém volt, hosszas utánajárással találtam egy albérletet ahol szintén évekig éltem: egy másfél szobás panel fél szobáját adta ki a főbérlő, a másik szobában pedig lakott ő, konyha, fürdőszoba persze közös. Az akkori fizum fele ment el erre, a másik fele kb. kajára volt elég. Aztán beszerzett egy csajt meg egy kutyát, így éltünk hármasban (négyesben) boldogan, amíg meg nem halt. Ennyit a Horthy rendszer nyomoráról.

Parajpuding 2018.10.16. 08:05:15

Fedél nélkül nehezebb. Sokkal. Lásd a sok gerinctelent, akik élnek és virulnak. Most még.

Viszlát és kösz a halakat 2018.10.16. 08:28:14

Ez napidemagógia szinten mondjuk 1-10 között eléri az 1 pontot.

hidroponi 2018.10.16. 10:47:54

@midnightcoder2: "És ez mennyivel rosszabb mint Kádár elvtárs munkásszállója volt"

mindig orulok amikor egy fidiota sajat maga ismeri be hogy Mo ujra egy komcsi diktator uralma ala kerult.
süti beállítások módosítása