The but(t) girl

Népességnövelési keretterv

2018. október 04. - The but(t) girl

Közérdekű közlemény a potens lakosság számára

 

Tisztelt Választópolgárok, kedves Gazdatestjeim!

 

A magyarság, mint deklaráltan felsőbbrendű népcsoport létszámának aggasztó csökkenése okán kvótarendszert vezetünk be a nemző- és fogamzóképes korúak körében: a házasság kötelékében vállalandó gyermekek számának szubminimumát 2, azaz kettőben határozzuk meg. A téma kiemelt fontossága miatt feljogosítva érezzük magunkat a demokratikus intézmények és garanciák megkerülésére, ezért e rendelkezés hatálya azonnali, sőt visszamenőleges. Az intézkedés indokolása és részletei alább olvashatók.

 

Elvárások: Állampolgári kötelezettségünk újranépesíteni a Trianon csonkította területet, illetve indokolt esetben a teljes Kárpát-medencét, ha kell, önrendelkezési jogunk háttérbe szorításával. A gyermekeknek a női princípium kiteljesedéseként, házasságba kell születniük, de nem zárkózunk el a mélyszegénységbe valótól sem. A vegyesházasságok erősen ellenjavaltak, így arról, hogy a cél szentesíti-e az eszközt, később határozunk.

 

Szankció: Amennyiben a gyermekek száma nem haladja meg az egyet, hovatovább az alá megy, az blaszfémiának minősíttetik, büntetése pedig házaséletre, szélsőséges esetben paráználkodásra kárhoztatás. 

 

Felmentés: Nincs. A Nagy Testvér figyel.

 

A túlteljesítés jutalmazása: A már életben lévő kedvezmények /ld.: CS(ókos)OK/ mellett további gáláns gesztusokat gyakorol a hatalom a jövőben. A sorozatgyártás jutalmaként az anyák mentesülnek az adófizetés alól, valamint egy, páros testrész esetén fél plasztikai beavatkozást finanszíroz számukra az állam, a tenyészbikák pedig élethosszig tartó kézműves sör- és fehér bordázott atléta-ellátásban részesülnek. Továbbiak kilátásba helyezéséről, úgy mint örök boldogság és garantált 1 hónapban maximált műtéti várólista, még tárgyal a Kormány az illetékesekkel. A két- vagy többtestvéres gyermekeknek extra juttatás nem jár, számukra maga a nagycsaládos lét a benefit.

 

 

Kellemes gyarapodást!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr314280429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása