The but(t) girl

10 jel, hogy van Isten

2018. május 20. - The but(t) girl

Amikor kétségek gyötörnek és hited megrogy, jusson eszedbe: egy prosztó kis ősrobbanás elég lett volna a jazzszólamok létrejöttéhez? Rideg fizika lenne a szivárvány? Egy bizsergető hancúr pedig mindössze evolúciós késztetés? Ugyanmár! Ez a 10 legmegkérdőjelezhetetlenebb bizonyítékom, hogy Isten igenis létezik, csak legfeljebb néha azt mondja magában, hogy f*ck this sh*t:

1.       Az olasz gasztronómia mint olyan. Ha még az isteni Sophia Loren is azt állítja, hogy mindent a pasta-nak köszönhet, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem

2.       Kutyák, kutyák, kutyák (vagy Brad Pitt Blöff-karaktere után szabadon: kuták)

3.       Ilyen lábas tálca ágyban reggelizéshez - fontosabb találmány, mint a kerék, de minimum vetekszik vele

4.       Az, hogy palackba lehet zárni emlékeket illat formájában (a gyengébbek kedvéért: parfüm, testpermet, magnóliás AmbiPur, kakaó)

5.       A LIDL és az ALDI non-food termékei, avagy amik felfedezése előtt nem tudtad, hogy sütipecsét és szilikonos talppárna nélkül lehet élni, de minek

6.       A mozgófilm, na meg az XXL-es, komiszkodásra csábító páros mozifotelek

7.       A mostoha körülmények közt is egyre fejlődő orvostudomány (itt értettem meg János atya egykori intelmét, miszerint teher alatt nő a pálma)

8.       Michele Ferrero munkássága

9.       Gerard Butler puszta létezése

10.   Az IKEA, és az, hogy még soha senkit nem nyelt el az IKEA labirintusa. Vagy de, csak eltussolták

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr9613984796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása