The but(t) girl

Használati utasítás Skorpió nőkhöz

2017. december 23. - The but(t) girl

„Ki nem állhatom, ha valaki a horoszkópjával takarózik, mint pl. ’Nem tehetek róla, Skorpió vagyok’ – nem, szimplán egy hülye p*csa” Remélem ezzel egyértelművé tettem a bejegyzés komolyság-faktorát :) Ettől függetlenül álljon itt egy önironikus használati utasítás férfiaknak Skorpió nőkhöz. Figyelem, csak erős idegzetűeknek:

1.       Ne hibázz. Igen, jól hallottad: ha következetes embernek ismertelek meg (ha nem vagy az, annyira egyébként nem is akartalak megismerni, nem vagyok tájfunpárti), és mégis merő passzióból rajtam töltöd ki a mérgedet, amit egy pofátlan autós vagy anyád generált, lelked rajta, de hogy feljegyzem a kis képzeletbeli death note-omba, az is biztos. Aztán majd pillázhatsz legközelebb, amikor zárt kapukkal találod szembe magad. De hogy ne tűnjek túl követelőzőnek, elárulom, hogy cserébe te is megkapod tőlem ugyanezt, sőt még sokkal többet – lásd a 2. pontot.

2.       Ne picsogj, hogy mindent odaadok, és kiölöm belőled a vadászösztönt. Pontosabban ha picsogsz, oké, vadászgass kedvedre, de ne rám. Mert én a mindent-vagy-semmit lány vagyok, és a fekete-fehérből is többnyire a fekete. A ’minden’-be beletartozik a szende, a slut, a szobalány, a szakács és a többi sz- meg nem sz-betűs, úgyhogy ha ez nem elég, azaz sok, akkor the lion will sleep tonight, meg tomorrow, meg the day after tomorrow.

3.       Hagyj békén. Szerződjünk le már az elején: heti egy este elmész. Aztán persze ha hazajössz is elmész, gondoskodom róla, de előtte te is foglalkozz a te dolgoddal, meg én is az enyémmel. Ha ezt a rendszeres magány-időt nem kapom meg, sanszos, hogy fúriává változom, azt pedig senki sem szeretné, veled az élen.

4.       Ismered a történetet a békáról és a skorpióról? Utóbbi megkérte a békát, hogy vigye át a folyó túlpartjára. Ő vonakodott, mondván, a skorpió meg fogja marni, de az józan érvvel hatott rá: miért tenné, hiszen akkor mind a ketten vízbe fúlnak. A béka belement, de félúton a skorpió mégis megmarta. Miközben haldokoltak, a béka megkérdezte: „De hát miért? Hiszen így mind a ketten meghalunk!” És a válasz az volt: „Mert ilyen a természetem.” Adózzunk szegény békucinak egy perc néma csönddel.

5.       Az üzenet tehát egyértelmű: menekülj. De ne hidd, hogy ki fogsz kiheverni. Bemásztam a bőröd alá, kísérteni foglak, tökéletesen pocsék (számodra; számomra tenyérdörzsölősen tökéletes) időzítéssel fogok felbukkanni, meg minden ilyen spooky dolog. Megszoksz vagy megszöksz. Háhááá, úgysem tudsz. Egyiket sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr9313521079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.12.24. 07:06:00

Kimaradt a +1 pont : "Komolyan vagy félig viccesen ilyen kijelentéseket teszek, de soha életemben nem mernék összejönni skorpió férfival (mert alapvetően egy gyáva nyuszi vagyok, és noha nem hiszek a horoszkópban, mégis elhiszem a skorpió férfiról terjedő negatív legendákat)"
süti beállítások módosítása