The but(t) girl

Parandi 2.0

avagy amikor a hóhért akasztják

2017. május 17. - The but(t) girl

        Egy Skorpió mindig törekszik az igazságosságra (mondom törekszik), úgyhogy álljon itt a Parandi inverze, töredelmesen bevallva, hogy a pasiknak sincs könnyű dolguk velünk megátalkodott nőkkel. Mondanám hogy mindegyikre kínálok megoldást, de akkor hazudnék, és hazudni bűn:

-        A leheletvékony választóvonal tisztelettudó és balek között: Lehet, hogy egyik nap ezt váltod ki ugyanazzal a viselkedéssel, a másik nap pedig azt, tehát sajna ez nem nő-, pláne nem szituációfüggő. Nem foglaltál például asztalt (mondjuk innen eleve alig van visszaút, de tegyük fel hogy most megkegyelmez), megkérnek hogy várjatok néhány percet, neked pedig el kell döntened, hogy beveted a mágikus kézfogást, vagy riszpektet mutatsz a vendéglátóiparban robotolók iránt, és addig fenntartod a hölgyemény érdeklődését. Az elsővel is lehetsz törvényenkívüli és a másodikkal is puhány, ne vedd magadra, majd kitapasztalod, mi jön be neki az esetek 80 százalékában. A maradék húszat meg... bekkeld ki.

-         Az ideális pick-up line: Namost ez pont olyan, mint az unikornis – nemhogy nem öklendezik szivárványt, de minden dajkamese ellenére egyenesen nem létezik. Lavírozhattok valahol a „Jéger lecsúszna?” és a „Sziacica van gazdád?” között, de ha a kibeszélős csajbulis nyerítéseinket veszem alapul, hát nem irigyellek titeket. Minden olyan bénán hangzik a legnagyobb igyekezet és erőltetett lazaság ellenére is, de hogy akkor mi az az alternatíva, ami bejön a csajoknak? Nemtom, talán csak dugd le tánc közben a nyelvedet a torkán, aztán ha nem pofoz fel, jöhet a jéger.

-         Határozottság versus papucsság: Ez milyen jó szó btw :D "Hol szeretnél enni?”, jön a beugratós kérdés – igen, kis butus, ha nem jöttél volna rá, ez egy önmagadnak állított csapda. Mert ha azt mondja, hogy mindegy, akkor nagyon nem mindegy, és ha tovább firtatod, akkor méginkább mindegy, és ha az asztalra csapsz, akkor érzéketlen köcsög vagy, mert ő csak a kedvedben akart járni, és különben is amit javasolsz az nem is illik bele az aktuális diétájába/akut intoleranciájába, és ő igenis tudja hova akarna menni csak te nem hagyod soha kibontakozni. Na erre varrjál gombot.

-       Ágytól-asztaltól: Vanília vagy csili, felrakd az asztalra (gusztustól függően a mosógépre) vagy ne rakd, kezdeményezz vagy sem? Szúrjál (nem csak azzal, hanem ott) vagy ne? Tudjuk (tudjuk?), hogy a nők két dolgon tudnak nagyon felháborodni: ha megdugják őket, és ha nem. Hogy ez mitől függ? Az aznapi frontátvonulástól leginkább. És mivel az első alkalom után válik számára biztossá, hogy te vagy-e az a bi(r)ka aki neki kell, én a helyedben... fejvesztve menekülnék vissza a youporn-hoz, mert az legalább megért :D

-        Ha nemet mond: Az egyik alaptétel (szerintem ezt konkrétan oviban tanítják), hogy a nem nem mindig nem, de hogy mikor az, az olyan, mint a matematikában a nagy Fermat-sejtés: a legnagyobb koponyák foglalkoznak vele, de a megoldás még várat magára. Ha egyáltalán van neki olyanja. Miután nemet mondott, de kellene a csaj, választanod kell aközött, hogy kaparsz érte, vagy pedig nem, és akkor vagy kapar ő, vagy itt a nem tényleg egy nem volt. A végeredmény pedig a személyes varázsodtól, a SATC (szégyelld magad hogy nem tudod – Szex és New York auf English) legutóbb látott epizódjának morális végkicsengésétől és a Golf-áramlat mikroklímára gyakorolt hatásától függően a kitartó vagy a balf... jelző lesz, amivel vissza is kanyarodtunk a kiindulóponthoz – Látod, fiam, így válik teljessé az élet végtelen körforgása.

        És mindezek ellenére hogy van akkor az, hogy mégis megannyi sikeres első, második és sokadik randevú történik meg ezekben a percekben is szerte a világon? Halvány lila gőzöm sincs, de asszem pont ettől szép :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr9912510693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása