The but(t) girl

Ami igazán lényeges

az a szemnek néha igenis látható

2016. december 29. - The but(t) girl

         Az örök kérdés: mi a fontos egy pasiban? (Mondjuk a még örökebb kérdés inkább az, hogy mi a fontos egy nőben, mert a férfiak úgyis telibe..., mi meg évtizedeket lamentálunk ezen, próbálva megfelelni. Ami persze sosem sikerül, mert amint elérünk a nirvana állapotába, miszerint úgy vagyunk jók ahogy vagyunk, puff, beüt egy húszéves, vagy kettő, hogy kiadja a negyvenet, meg hogy úgy b*szódj meg.) A legyen-egy-fokkal-szebb-az-ördögnél kitétellel majdhogynem egyet értek, sosem buktam a kockahasra vagy a természet által az aranymetszés szabályai szerint kreált arcra (oké, azért Bradley Cooper és a fiatalabb Hemsworth-fiú olyan gyönyörű, hogy elsírom magam). Sőt, a világító kék szemekre speciel allergiás vagyok – ha a kékszeműek mérgesek, az elől a tekintet elől a föld alá is elbújhatsz úgyis megtalál, lásd édesapám és D. Tehát, ha egy mód van rá: meleg barna szempár, meg ha kérhetném göndör barna haj, és egy csipetnyi olajossága a bőrnek (mielőtt ez a vád érne nem, nem az a mediterrán style, azokkal úgyis csak befürdök). És borosta (hárrrrrr), szép fogak, míves száj, bódító illat, ami a metrón egy idegenen megérezve is pillangókat okoz... De tényleg nem ez számít, mert ezeken lehet javítani/el lehet engedni, hanem az, amit úgy hívnak, hogy ki-su-gár-zás. Az a megfoghatatlan, mégis szinte tapintható akármicsoda, amivel megfog, levesz, hatással van, bekerít, hogy jajj neked.  

         Ami pedig az esszenciája egy igazán jó pasinak, az a belső tulajdonságok Szentháromsága: a humor, az intelligencia (ha EQ nem társul hozzá, sz*rban vagy ecsém, anélkül félkarú óriás vagy), és a jószívűség. Ha ez megvan, akkor nálam nyertél. (Nyertek is már egy páran, de aztán vesztettem.) Jó lenne persze, ha nagy családod lenne, mert nekem nincs, meg tök jó lenne, ha orrvérzésig lehetne veled snowboardozni meg minden mást sportolni, és ha legyőzhetnélek billiárdban, de ez már csak hab lenne a tortán. És én farkaséhes vagyok...

         A nap pajzán zárókérdése pedig a klasszikus: tényleg a méret a lényeg? Hát ha igen, az szomorú, mert nagyon nem - sőt, de ezt már félve teszem hozzá, mert a bajor duplaszafaládé-párti barátosnéim meglincselnek :-D

HELYREIGAZÍTÁS: Idézem A. barátnőmet (és klasszikust csak pontosan vagy sehogy): "Egy bizonyos méret felett nem a méret a lényeg" ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr2812080029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása