The but(t) girl

Ars poetica

avagy I believe in miracles

2016. december 21. - The but(t) girl

     Első lecke: az emberek jók. Olyannyira vagyok filantróp, hogy nálam mindenki 100%-os bizalmi szinttel indul, aztán hajrá, gazdálkodj vele. Filantróp, meg balek, mert még soha nem veszítette el senki: bármit követtek el tudtam, hogy ők valójában jók, csak eltévelyedtek. Úgyhogy körbe értünk :)

     A továbbiakat illetően vigyázat, kliséáradat következik filmekből, nagy koponyáktól és Isten tudja honnan, mert hatással voltak rám.

Először is a mondás, ami még buttgirlségem ellenére is (vagy épp azért) arannyal bekeretezve lóg a... telefonom jegyzetei közt: "Ha választanod kell, ne válassz engem. Nem akarok egy választás lenni, ami lehet jó vagy rossz. Ha akarsz, azt tudni fogod, de ha bizonytalan vagy, válaszd inkább a szabadságot - az esélyét, hogy találsz valakit, aki nélkül az élet egyszerűen nem megy tovább. Ő lesz a te választásod..." Na, hát mint a mellékelt ábra mutatja nélkülem még mindenkinek az élete ment tovább, ami rólam viszont már nem mondható el (úgyhogy ez az egész blog is csupán optikai csalódás).

"When something happens to you that has never happened to you before, don't you have to at least find out what it is?" - De, még ha utána pofára esel is kutya kötelességed. Márpedig arra fogsz. De bánnád ha nem.

"Ever mine, ever thine, ever ours" - Ezt egy zord februári estén magamra is tetováltattam. D kísért el, abban a korszakban, amikor még nem voltunk együtt. M-re emlékeztet (a másik, akiért ölni is; róla is születik majd egy poszt), D-vel csináltattam... Nem vagyok reménytelen eset, ááh... 

"Kétféle ember létezik: az egyik szerint az életben semmi sem varázslat, a másik szerint az életben minden varázslat" - Type nr. 2, tattoo nr. 2 (lehet valami ebben a csípős februári levegőben). A harmadik az lesz, hogy 'Let them go', az okát pedig szerintem nem kell kifejtenem.

"Dance first, think later. It's the natural order" - Gyakorlatilag egy fasza kis buli összefoglalása, meg mondjuk úgy az egész párválasztásé...

"La vita é una combinazione di magia e pasta" - Varázslat és tészta, oh sí.

"No one has ever become poor by giving" - Egy külön poszt szól majd az önkénteskedésről, aminek ezt a mondatot mottójául választottam. Életcélom (a herceg fekete /vagy legfeljebb tehénszínű/ lóról való levadászásán kívül), hogy minél több emberkét magammal rántsak ebbe a véres-verejtékes, de csodaszép világba.

"To love at all is to be vulnerable" - Vulnerable, de invincible is.

"People will remember not what you said but how you made them feel" - Nálam speciel mindkettő, de én Skorpióként klinikai eset vagyok: pontosan fel tudom idézni a mondat mellett az időpontot, a helyet és a csillagok akkori állását is, és nem csak ha ezt fegyverként fel akarom használni valaki ellen :) Az érzésekről meg... azoknak színe, illata, hőmérséklete van, bár állítólag ezt is csupán az agy valamelyik lebenyének mókás defektje okozza.

És végül: "Life is a cabaret, my dear, life is a cabaret" – de akkor is imádom ezt a darabot, b*sszameg.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr1012059889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása