The but(t) girl

A 15 leggyakoribb férfi Tinder profil

2017. december 02. - The but(t) girl

A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:

  1.      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)
  1.      A félmeztelen - végülis legalább kiteríted a lapjaidat. Tovább fejlesztett változat: meztelen (ó igen, azóta is álmodom néha azokkal a fokhagymagerezdekkel)
  1.      Ugyanaz a beállás 7-8 határozottan különböző szögből - lebilincsel a sokrétűséged
  1.      Vasaló a háttérben - személyes kedvencem, a részletekre immunis
  1.      A tehetségtelen - tutira egy cukorbogyó, de alulról fényképezik és tokásítják, pedig lenne benne potenciál
  1.      Akinek az éles képek az esküdt ellenségei - a vasalós mostohatestvére. Akkor már inkább ne tettél volna ki semmit, nyominger
  1.      A nagyon közeli szelfis - belemászol a zaurámba, pedig nem kértem
  1.      A Sopronis - jól gondolod egyébként, mert igenis minden érett férfinak kell egy dobozos sörös Gyirmót-Tát meccses/fesztiválos kapucnis pulcsis kép a portfóliójába
  1.      A távolba meredős, Rodin Gondolkodóját mintázós, néha kombinálva A félmeztelennel - ha az intellektusodat akartad demonstrálni, engem megfoktál
  1.      A csoportképes - melyik vagy te? Vagy válogathatok a képen szereplők közül? Mert akkor pont nem téged, bocs
  1.      Az egyetlen jó képes - mindenkinek jár 15 (másod)perc hírnév, és kiváló érzékkel ez az előnyös is van beállítva profilnak, de még jó hogy megnéztem a többit, mert távozztőlem
  1.      A mémes - talán ha egy fotó van róla, a többi a népi internet féligénytelen kivonata. Hallod pont erre gerjedek, hogy találtad ki?
  1.      Nincs kép - ismerkedős oldal a kamerás telefonok világában és nincs, vágesz? Mire számítasz, a lebilincselő személyiséged áthág majd minden digitális akadályt, és a hölgy megrészegülve jobbra húz?
  1.      A CV-s - csillagjegy, Myers-Briggs féle személyiségtípus, kedvenc jógapóz. Ha jobban belegondolok, nem is szeretem a meglepetéseket
  1.      Az autós felvágós - mit keresel a Tinderen? Azt hittem ablaktörlővel kell lesöpörnöd a csajokat a verdád szélvédőjéről

Bónusz: A profilképe egy szöveg, miszerint átlagos külsővel, de átlagon felüli micsodával áldotta meg a sors, fotót privátban küld - az nem derült ki, hogy magáról vagy a szerszámról. Szarvashiba volt balra húzni, damn Parkinson.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr4413410961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedélyes Paraszt 2017.12.03. 19:26:25

te basztal mar? ha nem, szolj.

vu2 (törölt) 2017.12.03. 20:26:03

@Kedélyes Paraszt:
Ott az ajtó ! Bazd be ! :D

Jobban jársz ;) elnézve ezt az összeállított listát. Mintha a Nők-ről nem lehetne egy hasonlót összeírni marketingdumás hívócímmel persze.

sebi77 2017.12.03. 20:57:09

@vu2: Hajjaj.
1. Aki 10 arcképet rak fel magáról és 0 egészalakosat. (BMI > 30)
2. Ugyanez, egész alakos viszont csak 100m-ről, nagykabátban, alacsony felbontással, ködben.
3. Akinek nincs egy képe sem amin egyedül van.
4. Aki kiírja hogy pusztuljon mindenki aki csak dugni akar, mert ő csakis komoly kapcsolatot keres. Mi a tökömet keres akkor a Tinderen? Használja az OKC-t vagy akármit, legyen már legalább egy nyamvadt randi app / site ahová az megy aki csak kalandozni akar.
5. Aki képes úgy elmenni randira hogy nem olvasta el a profilszöveget, amiben néhány dolog egyértelműsítve van.

Plusz: aki listákat irogat az idióta férfiakról ill. arról hogy milyen a tökéletes férfi. Kb. a századik ilyenbe futok bele FB-on is, érdekes módon tökéletes nő lista nincs (rövid lenne...)

vu2 (törölt) 2017.12.03. 21:11:07

@sebi77:
Mindjárt megkapjuk a pofánkba a :
8 leggyakoribb kommentelő típusú pasi, aki a Tinder-listákra reagál típusú választ. Mellette lesz a Nasa fejlesztésű, Svájci laboratóriumban tesztelt Omo mosószer reklám blog bejegyzés mellett, amelyik az orrodat is tisztíccsa a hüvelygombáddal együtt.

Kiakadni egy vasalós képen? Micsinál ha kinyitja a hűtőt ? :D (becsinál, összecsinál)
Ráugrik valami aztán elrohan ijedségében. Mintha egy uborka pakolástó-látványtóll meg én nem szarnám össze magam este.
:)

vu2 (törölt) 2017.12.03. 21:16:55

@vu2:
Juteszembe, azt az uborkát is még le lehet főzni pálinkának a finnyás úristenit neki.

:D

haXXor 2017.12.03. 23:17:22

Tinder, noi oldalon olyan mint egy kibaszott utazasi magazin. A lanyok keptelenek otthon/atlag helyen fotozkodni? Olyankor gondolkodok el, hogy amugy pl a miaim fotokat ki lotte, ha a csaj epp a naplementeben ugrik? Nalam elbol kizaro. Ahogy az egy kepesek, a faszikkal fotozkodosok (wtf), a pedigresek, az upgradeltek (azt hittem, h a jo nok levakarni sem tudjak a faszikat), a liftben fotozosok. A kulon bonusz pedig az, h jo sok match utan batran kijelenthetem, h sok 30 koruli meg ferfival sem elt, illetve fozni sem tud/akar (nem igeny, csak nekem lett fetisem ez mert feltunt, h a kurva nagy joletben mindenki kajat rendel/menuzik)

2017.12.03. 23:20:07

Jó szar volt a cím, csak azért jöttem mert nem értettem miről szól ez a poszt. Most sem értem. Egy random felsorolás, hogy milyen szelfik léteznek ami nem tetszik a poszternek? Te biztosan rendben vagy fejben? Ennyi, jobbára megalapozatlan kritikát kitolni vakon a nagyvilágba, nem tudom, hogy egészséges-e. 'Bonyolult', ezt értem...

TechNick 2017.12.04. 00:33:17

Az ciki, ha egy ilyen randi appon megírom, hogy a péniszem 5 cm?
Csak hogy elkerüljem a későbbi fájdalmas félreértéseket.
Ja és nem hosszában, hanem keresztben.

GhostNation 2017.12.04. 00:42:15

Hál istennek, még sose használtam Tindert, de még más társkeresőt sem. Amúgy nem igazán értem ezt a posztot, vicces akart lenni amúgy? Nem sikerült még megtaláni a szőke herceget, ha jól gondolom. Azért irónia átjött. :)

2017.12.04. 02:05:14

Az ilyen listák többet elmondanak a lista írójáról, mint a listán szereplő személyekről.
A listaíró csaj nem dugni akar, hanem indokokat keres, hogy miért nem dug senkivel.

datam 2017.12.04. 02:48:47

@Colonel H. Stinkmeaner: inkabb arra, hogy vele miert nem dug senki. Mivel valszeg egy nagyvalagu, csak a fejerol kepet feltolto, magatol a Marsig elszallt hulye picsarol van szo. Sokkal egyszerubb masban keresni a hibat. Amugy volt mar olyan, aki azzal a lannyal talalkozott, aki a kepen van?:D soha nem stimmelt.

odamondó 2017.12.04. 07:23:20

Ennyi vinnyogást a semmiért. Ezért van a jobbra vagy balra húzás.

DocBulywood 2017.12.04. 08:25:46

@TechNick:

Satuba szorítás után?

:-D

Lángharcos 2017.12.04. 09:20:41

@haXXor: Elvárható mindkét féltől, hogy tudjon magának ételt előállítani, ami esetleg bonyolultabb egy rántottánál..

De az étel rendelés mögött többminden áll: az alapanyagokból vagy keveset veszek drágábban, vagy sokat, de akkor vagy monoton a menü, vagy kockáztatom, hogy egy része megromlik. És ha nem kell főzni, több idő jut másra.
Hétköznap a munka - esetleges túlórák - utazás-vásárlás mögött már kevés idő jut főzni.

haXXor 2017.12.04. 09:35:21

@Lángharcos: Akinél rákérdeztem mind azt mondta: több ideje van így. Nem tudom, nekem van egy vállalkozásom, mellette sportolok/szórakozok, vásárolok, filmezek és mégis jut időm a főzésre is. Jó lehet, hogy én láttam 'rossz' példát otthon de nekem tök természetes férfiként(!), hogy ha enni akarok, akkor meg kell csinálnom. A monotonitásal egyet értek persze és hazudok ha azt mondom, minden napra csinálok (akár friss) kaját (azaz van amikor valami kínaiból hozok) de nagy átlagban azért főzök ezt-azt.

Amúgy nekem ez olyan kiábrándító... nyaralásra, konditermes szelfire, rozéfröccsös fotókra van idő de egy 'rántottánál bonyolultabb' étel előállítására már nincs? Mondom, nem elvárás csak érdekesség (már csak azért is, mert nekem ez egyben egy hobbi/kikapcsolódás is és szomorú ha a másikat még annyira sem vonz, hogy mondjuk ketten csináljunk 'majd egyszer' kaját)

Quentaur (törölt) 2017.12.04. 09:43:57

Gondolom the butt girl, aki a nevét is seggéről kapta, olyan mint Sophia Loren 18 évesen, és a képeit is a Vanity Fair csinálja...

A legnagyobb lúzer a felsorolásban te vagy seggcsaj...

Köldök_szösz 2017.12.04. 09:54:13

@Quentaur: butthead girl lesz az

az ilyen emberek kurvára meg is érdemlik egymást. Feszengjenek csak az elmebaszott elvárásoknak az ilyen szargyűjtőkön mint a tinder aztán a sok színészkedés meg álarcviselés után úgyis kisült hogy a háttérben egy közönséges buta kurva vagy faszfej van és akkor a sok munka meg megfelelés egy szép kudarcban végződik.

Mondanám is hogy ez így fasza és felőlem addig csinálhatják míg fel nem kötik magukat a kis társadalmi játékuk következményeiként csak a gond az hogy az emberek 90%-a ilyen és ha nem kérek belőlük meg a marhaságaikból akkor marad a magány.

Köldök_szösz 2017.12.04. 09:56:39

De hogy ne csak negatív geci legyek: Tetszik a blogod háttere és végre nem ismétlődik olyan bénán mint a legtöbb helyen.

wirth6 2017.12.04. 09:59:03

Nem különösebben kedvelem a Belga nevű zenekart, de van egy nagyon ide illő számuk: www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

Ravasz Figyelmeztetés 2017.12.04. 10:38:11

@GhostNation: Akart, csak nem sikerült. Ez van, ha egy csaj megpróbál vicces lenni.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.12.04. 10:54:40

Bővítsük akkor azt a listát :)
6. Képzeld-jártam-már-egyszer-a-tengerparton-fotó (és legközelebb neked kell elvinned)
7. Fürdőruhás-tangás kép (sokba fogok ám neked kerülni, úgyhogy ha nem elég mély a pénztárcád, tipli van)
8. Selfie dagicsaj-szögből (ha felülnézetből fotózom magam, talán nem veszik majd észre a duplatokám)
9. Nyitott kapcsolatban élek (a pasim egy jól idomított agancsos növényevő, szegény még örül is neki, hogy eltarthat, miközben alfahímekkel szétdugatom magam, persze hogy amint jobbat találok nála állandóra, le lesz pattintva, és rád is ugyanez a sors vár)

onlame 2017.12.04. 10:57:40

"ha az intellektusodat akartad demonstrálni, engem megfoktál"
Mondjuk ez alapján te nem olyannak tűnsz, aki értelmes férfit keres. Még leírhattad volna bónuszként azt is, hogy "zavar a rossz hejesírás". :DDD

Már rég nem Tinderezem; azon kevesek közé tartozom, aki megtalálta ott valami véletlen folytán a szerelmet. Na de nem ez a lényeg.

Elmondom, hogy te is egy típuscsaj vagy, csak az a szitu, hogy belőletek nem lehet 16 típust felsorolni.

1. A legáltalánosabb típus, akiről egy vagy két kép van fenn. Általában ezeken sem látszik rendesen, vagy nem is ő van a képen, hanem valami rajz, a kutya, stb. Ha mégis ő van a képen, akkor vagy két pixel méretben, vagy a fotó agyon van retusálva, és nem látszik rajta, hogy valójában hogy néz ki... Mire számítotok baszki? Hogy nem derül ki, hogy hogy néztek ki? Mert ha találkozol a matcheddel, akkor megnyugtatlak, kiderül... Szóval, ha randa vagy, vagy dagi, akkor tegyél ellene, vagy vállald fel. Van, akinek bejössz, max tovább kell keresned, mire matchelsz vele.

2. A másik nagy archetípus, instant balrahúzás, aki megosztja a randizással kapcsolatos frusztrációit a leírásban. Értem én, hogy sok gyökér betalál titeket, de ha ez a legfontosabb dolog, amit magatokról meg tudtok osztani, akkor rohadtul unalmasak vagytok, és a normális férfiak nem kíváncsiak rátok. Szóval a bemutatkozó szövegben hisztizni felejtős. Tanuljátok meg a gyökérkezelés művészetét, és unmatcheljetek azonnal, ha úgy bejelez a gyökérjelzőtök...

3. Szintén jellemző még amiatt hisztizni, hogy nem ír rátok az, akivel matcheltek. (Miközben ti meg egyébként basztok válaszolni, ha mégis.) Adjatok neki 2 napot max, aztán ha addig nem ír, akkor unmatch. Nekem is volt olyan, hogy jobbrázgattam a reptérről hazafelé, aztán amíg lezuhanyoztam lett hirtelen 8 matchem. Nyilván rohadtul nincs rá időm, hogy 8 csajjal kezdejek el beszélgetni. Írok max 4-nek, abból kettő nem válaszol, egy meg geci unalmas, eggyel meg lehet beszélgetni. Nem fogok közben még kettő másikkal beszélni, mert van életem meg munkám...

4. A geci unalmas, vagy szimplán ostoba. Szerintem te is ebbe tartozhatsz a fenti poszt alapján. A geci unalmas onnan ismerszik meg, hogy tőmondatokban, néha hiányos mondatokban válaszol a kérdésekre. Ő nem kérdez semmit, csak válaszol.

Meg van még 1-2 kevésbé vészes kategória, de az szerintem nem érint téged, szóval nem fárasztalak velük. :)

nzk 2017.12.04. 11:02:04

sok hűhó semmiért.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.12.04. 11:10:19

" Mire számítasz, a lebilincselő személyiséged áthág majd minden digitális akadályt, és a hölgy megrészegülve jobbra húz?"

ezen felnevettem.
:D

Vlad Tepes a jófiú 2017.12.04. 11:12:19

@Ravasz Figyelmeztetés:

10) Tíz évvel és / vagy huszonöt kilóval korábbi fotók.
11.) Tavalyi fotók, de a csaj azóta csináltatott egy freskó méretű tetoválást.
12.) Ezoterikus fotók
13.) Müller Péter, Coelho és oravecznóra idézetek... Persze egyiket sem olvasta, valami idézet gyűjteményből valók.
14.) Jujjj, én nem nem is tudom miért vagyok itt?! A barátnőim rábeszéltek, de mindenki olyan hüüüüüüülyeeeeeeee!!!
15.) Harmincas éveik végén, negyvenes éveik elején járó nők kizárólag buli fotókkal (white party, kurvák és kamionosok party, szétcsapom az arcom party stb)

16.) a lista végtelen.

Vlad Tepes a jófiú 2017.12.04. 11:15:15

@onlame: Édes faszom! :D A saját listámról lefelejtettem a kutyájáról, macskájáról, hörcsögéről készült képeket! :D

Dr. Fotos 2017.12.04. 11:24:16

"engem megfoktál" - ez kb feler egy vasaloval a hatterben...

2017.12.04. 11:26:36

hát ha kiemelkedően okos, művelt, jól szituált férfit keresel tartós kapcsolatra, akkor iratkozz be egy jónevű egyetemre, és ott ismerkedj inkább. ott se könnyű de a tindernél biztos jobb lesz a találati arány :)))

onlame 2017.12.04. 12:24:44

@Vlad Tepes a jófiú: Ja, és még vannak a "tessék itt a mellemről egy fotó, de az eszemért szeressetek" típusú csajok...

"14.) Jujjj, én nem nem is tudom miért vagyok itt?! A barátnőim rábeszéltek, de mindenki olyan hüüüüüüülyeeeeeeee!!!"
De tényleg ez a kedvencem. Amikor zaklatásnak éli meg, hogy ráír valaki, akivel matchelt... Ez a tökéletes példánya azoknak a csajoknak, akik hétvégén felöltöznek a baszógúnyába, kikenik magukat, majd lemennek a magukfajta barátnőikkel a bulikáhzni, és végig azon fanyalognak, hogy ezek a szemét férfiak mindig odamennek hozzájuk, és beszélgetést próbálnak kezdeményezni, meg táncolni akarnak velük. Aztán csatakrészegen hazamennek, és azon hisztiznek, hogy szar volt a buli, és nincs egy normális pasi se. Pedig van, csak azok a normális csajokra buknak.

onlame 2017.12.04. 12:32:19

@croc: Az a baj, hogy ezekre a jó nevű egyetemekre be is kell kerülni, meg bent is kell maradni elég ideig... és egy "kidolgozott tételsorért szopok" táblával nem könnyű férjet fogni.

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2017.12.04. 12:33:01

Nem tudom sírjak e vagy nevessek, hogy nekem a tinder és társai kimaradtak az életemből... Bár ha ezt a gyenge módon, felületesen összehányt cikket nézem, akkor inkább örülök...

Kapitány_1 2017.12.04. 12:38:38

A kommentelők közt ott vannak azok, akikről írtál. Csak mondom, azonnal látszanak ezek az IQ vitézek..:)

onlame 2017.12.04. 12:41:24

Amúgy most, hogy így belegondolok, egészen geci dolog az Indextől, amikor ilyen senki által nem olvasott, pszichomókus által felírt terápiás célzattal írt blogokat kitesz a főoldalra... Szegény csajnak így is elég nagy a nyomora az életben, ahogy a többi posztot nézem. Az, hogy itt szétszedjük a kommentszekcióban, és rávilágítsunk, hogy mindenki saját maga felel a nyomoráért, szerintem pont annyira hiányzott a felépülésének, mint szar az asztalról.

haXXor 2017.12.04. 14:00:00

@onlame: :DDDDDD "Aki kurvának áll vállalja, hogy megbasszák"

@onlame: A másik kommentedre (2017.12.04. 10:57:40) is muszáj reagálnom. A nem kérdezős amúgy nekem is a kedvencem. Rohadt sok matchem kb 5 mondat után véget ér. Értemén, hogy a sok matchnél nehéz +1. srác fele is érdeklődni (ez lennék én) de akkor nem kell jobbra húzni. Jó tudom, ego meg minden de nálam ha valaki képtelen 5 mondat után kérdezni tőlem bármit is, azt én úgy veszem, hogy rohadtul nem is érdeklem, szóval elengedem.

A "rendesen nem szereplők" általában olyanok akik a kanjaikat keresik. Instant balosok.

A "nem válaszolók" a frusztrált/sérült emberek akik az épp aktuális "átbaszott ez a srác is" állapotot akarják oldani egy kis "egoépítéssel" (mégiscsakértékesvagyokmert32sráccalmatcheltem). Ők akik csak jobbra húznak aztán a találatokból választanak (vagy nem). Instant unmatch.

Az életbölcsességeket megosztók szintén bant érnek.

A "felülről fotózósok" rettenetesen kifeszítenek. Oké, lehetnék alapos de amikor megvan a match, megnézem jobban aztán a harmadik kép után kiderül, hogy amúgy cca a duplája az első két kép alapján a csaj... hát nem tudom. Nincs bajom vele ha valakinek így jó a teste és vannak is srácok akiknek ez tetszik, de alapjában véve ez nettó átbaszás.

De ahogy írtam feljebb, nálam az abszolut nyerő és maximálisan bant érő profil az az, ahol nyaralós képek vannak. És mivel kb csak ilyen képeket tesznek fel Tinderre a nők (wtf? nem is értem miért/miből/ki fotózza őket ezeken a nyaralásokon/nincs rendes életük?) így sajnos eléggé beszűkítettem magamnak a kört. Amúgy biztos megérnék egy pszichológiai mesét, hogy engem ez miért zavarhat (féltékenység, alapból nem bírom az ilyen extrovertált 'minden heppi' életet vagy csak szimplán a 'pedigré nők' idegesítenek) de egyszerűen túl röhejes nekem ez (főleg úgy, hogy hány nőtől hallottam ezt a sírást, hogy a faszik nyaralós képeket tesznek fel, mintha csak azt akarnák mutatni, hogy mennyi pénzük van)

haXXor 2017.12.04. 14:02:53

Amúgy pont nemrég mutatták ezt a tumblit : retardtinder.tumblr.com/ :DDD

2017.12.04. 14:08:10

@onlame: pontosan erre céloztam :) - de onlame-nek igaza van, minek szegényt szétszedni, majd rájön magától is előbb-utóbb, hogy a tinder nem házasságközvetítő :)

Egy Hun Hunniából 2017.12.04. 14:53:53

Nekem nincs fotóm a tinderen, csak ez:
Én is lennék egy köllö babett féle háziállata!

3 napon belül "benőztem"
Azóta minden este nyaligátor a programom!
(Mondjuk ugyanazzal, az kicsit zavar)

Azóta tudom mi a boldogság!
De már késő! :-((((

onlame 2017.12.04. 15:30:23

@croc: Az a durva, hogy életem szerelmét találtam meg Tinderen. :) Persze menet közben kiderült, hogy több szálon is kapcsolódik az életünk (nem, nem rokonom :DDD), és csak puszta véletlen, hogy korábban nem találkoztunk. Emiatt egy még nagyobb véletlen kellett, hogy találkozzunk. Egyébként közös ismerősünk már be akart neki mutatni engem, csak ő véletlenül rám talált Tinderen, így nem volt szükség a közös ismerősre, és tudatosan jobbrázott.

Mr. Neutron 2017.12.04. 17:41:50

Ezek a nemi tematikájú posztok erősen túl vannak kommentelve.

Quentaur (törölt) 2017.12.04. 19:53:38

@Köldök_szösz: Én sohasem voltam fent a tinder-en, de annyit tudok róla, hogy azt nem úgy kell használni, hogy kiválasztasz valakit aki tetszik... Neeem... az f@szság...

Hanem úgy hogy kiválasztasz mindenkit akitől nem ilyedsz meg, ha vissza izél, akkor lehet nekik küldeni a sablont, ha arra válaszoltak akkor mehet a reszelés ezeknél, ebből lehet választani...

Szóval amint olvashatod ez annyira ilyen jó, hogy még cikket írni is érdemes róla a seggcsaj nevűnek, aki szintén fent van a tinder-en...

erkölcsi hulla 2017.12.04. 20:54:11

Néhányan még mindig azt hiszik hogy milyen ötletes és elmés dolog ilyen listákat irogatni. Elsőre biztos az volt, de milliomodszorra már unalmas, főleg hogy semmi újdonásg nincs benne se eredetiség, se jó és szellemes írás. Csak egy harmincas gondolatai aki azt hiszi hogy érdekes amiket gondol. Persze az is, csak nem a blogpiacon.

Drednaught 2017.12.04. 21:17:41

@erkölcsi hulla: Van az negyvenes is... Miss Narancsbőr.

Barcaa 2017.12.05. 01:58:42

Ejjnye SRÁCOK, ezt az amatőrizmust...:D A legveszedelmesebb, legidiótább fajtát kihagytátok:

A "ha nem tudsz rám írni egy szia/szia miujság?-nál többet, akkor ne is húzz jobbra" fajtát....

Komolyan, az ilyenek mit várnak, hogy egy random vadidegen csajnak regényt írjunk mikor annyit sem képes magától vissza írni hogy" szia"?

MIért várják ezek hogy mindenki Andersen a mesemondó legyen, cserébe azért mert ők lusták? Ki mondta hogy csak a pasinak lehet kérdezni?

Másik kedvencem azok akik kikérik hogy aranyásók, de azért náluk a pasi ott kezdődik ha van egy drága autója, saját háza, gazdag, művelt, de persze fiatal is legyen...

Mindezt azért hogy ők jól bele üljenek a tutiba, és használják azt amit a pasi önerőből nehezen elért.
Cserébe ők mik is? Egy lusta csitrik, akik még a középsulit is 2-esekkel tolták végig, az ilyennek minek művelt pasi? Miért alapelvárás számukra, ha ők sem azok?

Aztán beköltözhetnek a házba, költhetik a pasi pénzét, furikázzák a nagy hátsójukat a pasi kocsijával..Persze ez nekik nem elég, mert ők IRÁNYÍTANI akarják a pasit.
Aztán megy a csodálkozás, ha egy tárgynak vannak tekintve, és a csávó elhajtja őket, hogy "ha nem tetszik, akkor menj, lesz másik 10 ilyen buta ribi mint te" :D

vanRob 2017.12.05. 06:30:30

Ez most mi a szar volt...? Nem értem, komolyan nem értem. Komoly, vagy valami vicceskedés...?
süti beállítások módosítása