The but(t) girl

A harmincas para

2017. június 30. - The but(t) girl

Innen is köszönet a környezetemnek, amiért senki sem képelt fel 29 és 30 között, ugyanis némi költői túlzással a nekrológomat tökéletesítettem és 2-3ra szűkítettem a lehetséges temetési bevonuló zenéim körét (egyelőre a Dante’s Prayer vezet), úgy elkapott. Aztán rájöttem, hogy nem is lesz temetésem hiszen hamvasztást kértem, ami egy kis terhet levett a vállamról (azért vészhelyzet esetére Loreena McKennitt-et talonban tartom), és végül a szülinapomat is túléltem csodával határos módon, de azért ez az év nem múlt el nyomtalanul.

“Age is just a number”, szokták szajkózni azok, akik 24 évesen révbe értek, meg akik 43 évesen bebeszélik maguknak, hogy ők ezt az egészet pont így akarták, és legalább a karrierjükre tudtak fókuszálni. Nem, basszus, az életkor sajnos nagyonis fájdalmasan szokta tükrözni a valóságot termékenységileg, esélyekileg, meg úgy na. Vannak örökifjú kivételek, és van akinek tényleg olyan szerencsés a mindset-je, hogy kizárólag a jó oldalát nézi a partner nélkül eltelt éveknek-évtizedeknek – ők azok, akik megélték és nem leélték –, de az idő attól még a statisztikai többséghez kegyetlen. Temékenység: nehezebben jön össze ha egyáltalán összejön, retteghetsz minden vizsgálatnál a D-betűs szótól, és ha belegondolsz, hogy az unokádnak nagy valószínűséggel már nem vehetsz érettségi ajándékot, akkor egy pillanatra bánod, hogy nem tartottál ki a gimis crush-od mellett (majd rájössz, hogy ő nem tartott ki, és elkezded szidni az anyukáját, aki amúgy szeretett). Esélyek: találsz egy gyermektelen, sohanemvoltnős 36-ost mondjuk (mert nem vagy te kísérleti nyuszi, akit majd lecserélnek amint kiöregszik a zsenge társ mellől) – elgondolkodsz, hogy mi lehet vele a baj? El. Valaki megtudja a korodat, és desszert gyanánt azt, hogy hány éve vagy egyedül, elgondolkodik hogy mi lehet veled a baj? Ó el. Túllendültök ezeken és bizonyítotok egymásnak, kiváló, de már nem szántok éveket az ismerkedős-csiszolódós időszakra a fenti érettségis dolog miatt (meg mert nem vagytok már egyetemisták tengernyi szabadidővel), hanem belevágtok a családalapításba, és a listán maradnak az ezeket-majd-egyszer-ha-lesz-pasim programok, pedig nem szabadna beteljesületlenül hagyni azt a Balcsi-körbetekerést, házi biliárd-bajnokságot meg Monogamy-zást.

Előnyök: kikísérletezted magad - ha nem is tudtad meg az évek alatt hogy mit akarsz, azt, hogy mit nem, biztosan, ha más nem akkor, amikor hajnalban hangtalanul kislisszoltál a srác lakásából, mert neked aztán többet senki nem fogja a hajadat tépni cowboy módjára az tuti. Kitomboltad magad – és milyen jól tetted! Legalább 35 évesen nem költözik be a megkésett bugi a lábadba és marad durcásan. Voltál huzamosabb ideig egyedül – és hírből sem ismerted az alkalmazkodást. És azt hiszem ezzel kifújt. De ezeket megnyerted, és még ha, már bocsánat, ki is törölheted vele a popidat (amit remélhetőleg kigyúrtál magányos óráidban), a tiéd.

A következő a 31. Se nem jeles, se nem hangzik sokkalta drámaibbnak mint a 30, úgyhogy talán azt is túl lehet élni. Sőt... megélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr3512632461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandiras2 2017.07.01. 20:53:28

"Kitomboltad magad – és milyen jól tetted!" Vagy mégsem?
Óóóóó... Valaki elérte a falat! Hirtelen azt vette észre, hogy leesett a körhintáról! Azok a jópasykák, akiknek a faszát eddig korlátlanul szophatta, már kutyába se nézik... Brühühü...
Szóval most már hogy oda a fiatalságod, kéne tető a fejed fölé. Én vagyok a nőtlen 36 éves férfi, és nincs ingerem egy olyan csajra, aki több spermát vedelt mint kólát. Van lakásom(hitellel, de fizetem), van kocsim(olyan amilyen, de ki van fizetve), és megmondom neked hogy öregasszonyokkal nem csak a jópasyk, hanem én SEM kezdek. A poén az, hogy a lakással és a kocsival a seggem alatt már kapok fiatalabbat, aki még termékeny, akinek egy terhesség nem jár extra komplikációkkal s veszélyekkel.
Körhinta: www.youtube.com/watch?v=K2vPDpoXw6s
A feminizmussal által megfertőzött nők elhitték hogy férfiként viselkedhetnek következmények nélkül. A nők 80%-a a férfiak felső 20%-ára hajt, az gazdag, vagy izgalmas jópasykákra. A férfiak felső 20% számára a nők emiatt egyszer használatos eldobható termékek lettek. Egy nő bármikor talál magának izgalmas macsó kúrópartnert egy gyors menetre a körhintán, hiszen a felső 20% az mindig hozzáférhető, és ha a csaj nem bányarém, akkor egy patront úgyis megér félrészegen. Így a hercegnő elhiszi magáról hogy neki JÁR a jópasy.
imgur.com/2MstAzl
A férfiak 80% -nak jut a kövér tehén, már ha hajlandó elmenni vele.
És amikor a körhintaharcos eléri a falat, és már nem kap maga alá jópasyt, akkor elvárná tőlem, hogy még örüljek is annak hogy hajlandó elmenni egy "átlag alatti" pasival, és odatartani nekem a széjjelhasznált aranypunciját.
Elárulok valamit. Ha 20 évesen szültél volna 2-3 gyermeket, akkor 40 éves korodban szabad lennél. Ehelyett most kezdesz család alapítással foglalkozni? 2-3 év amíg találsz egy idiótát, aki van olyan szánalmas, hogy még veled is beéri, majd 1-2 év együttélés hogy biztos legyél abban, hogy "talán kaphatok nála jobbat?" Addigra már te leszel 36, és egy terhesség alatt mindenféle extra komplikáció, pl a gyermek "speciális" lesz. Nem fogsz jobbat kapni. Kaphattál volna. Mikor fiatal voltál, gyönyörű, és termékeny, akkor kaphattál volna. De az a hajó már elment.
Én már félretettem a pénzt az apasági vizsgálatra, és nincs az az isten hogy ezt a pénzt másra költsem. Ja, a házasság is ki van zárva mióta a szabadság és a feminizmus fellegvárában a feminista bírónő kidobta a felek által kölcsönösen aláírt házassági szerződést
abcnews.go.com/blogs/headlines/2013/04/n-y-prenup-battle-winner-destroyed-family-with-affair-cousin-says/
És persze ezért is a férfiak a hibásak, nem pedig ezek:
i.imgur.com/gzfE60l.jpg
www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2015/05/00Jewish-feminists00.jpg

Visceroid 2017.07.01. 21:21:11

@bandiras2: Kellemes további életet Orbánisztánban! Az egész életedet itt tervezed leélni? Mert lehet, hogy most "van lakásom(hitellel, de fizetem), van kocsim(olyan amilyen, de ki van fizetve),", de ki tudja, hogy Orbánnak mikor milyen kedve támad és azt mondja, hogy azok a cuccok ne legyenek a tied, hanem az övé. Az idő neki dolgozik!

sdani 2017.07.01. 21:34:21

@bandiras2: "Én már félretettem a pénzt az apasági vizsgálatra, és nincs az az isten hogy ezt a pénzt másra költsem. Ja, a házasság is ki van zárva mióta a szabadság és a feminizmus fellegvárában a feminista bírónő kidobta a felek által kölcsönösen aláírt házassági szerződést"
Akár el is ihatod az apasági vizsgálatra félretett pénzt, mert nincs az az isten, hogy akadna akár egy olyan nő, aki tőled, ilyen mentalitás mellett, gyereket akarna.

bandiras2 2017.07.01. 21:40:35

@sdani:
Ohh Ohh! Shaming tactics!
exposingfeminism.wordpress.com/shaming-tactics/
Lap alján. Idézet:
Threat of Withheld Affection (Code Pink) – The Pink Whip

Discussion: The target is admonished that his viewpoints or behavior will cause women to reject him as a mate. Examples:

“No woman will marry you with that attitude.”
“Creeps like you will never get laid!”

Response: This is an example of the logical fallacy “argumentum ad baculum” (the “appeal to force”). The accuser attempts to negate the validity of a position by pointing to some undesirable circumstance that will befall anyone who takes said position. Really, the only way to deal with the “Pink Whip” is to realize that a man’s happiness and worth is not based on his romantic conquests (including marriage).

Rofl. Most majdnem elkeseredtem!
Még jó hogy leszarom.

sdani 2017.07.01. 22:23:47

@bandiras2: Komolyan nem tudom eldönteni, hogy amit itt te nyomsz az valami ironikus performansz, vagy esetleg tényleg full retard vagy... mert bemásolni ezt a fost pont annyira szánalmas húzás volt, mint azok a bigott hittérítők, akik kis könyvecskékben hordják maguknál a válaszokat a kínos kérdésekre. "appeal to force"... az, öcsém, micsoda baromság. Bár mit is várjunk egy olyan embertől aki szerint azért nem repülünk nullponti energiával, mert az olajlobbi... :D Mondjuk úgy, hogy nem az az egyetlen ostobaság, amiben hiszel.
atudasforrasa.blog.hu/2017/06/30/van_eselyunk_idegen_bolygokat_kolonizalni

Almandin 2017.07.02. 00:51:33

Ritka pesszimista egy írás. Én 40 éves vagyok, mégsem érzem úgy, hogy ez egy katasztrófa lennék. A posztoló hogy fogja megélni az 50-et, vagy a 80-at, ha már a 30. születésnapja így kiborítja?

BiG74 Bodri 2017.07.02. 01:42:55

@Almandin:
A nőket kiborítja a 3. X. Ez van, majd megszokja.
@bandiras2:
Nálad valami komoly baj van.

Félszemű Tigris 2017.07.02. 02:54:29

Lehet szapulni bandiras2-t mert nagy divatja van a seggünkben hordani a fejünket, de mindenben igazat írt. A mai magyar nők (külföldivel nincs tapasztalat) ribancok. Tényleg energia és pénzvámpír a legtöbb és ha saját játékuk miatt elcseszik az életük (2 gyerekkel hoppon marad) akkor sírnia mint a fürdősk***a.

Apasági teszt alap. Egyik munkatársam majdnem idegösszeomlást kapott amikor megtudta hogy a felesége félrekurogat a háta mögött. Már évek óta csinálta csak nagyon jól titkolta a férj előtt aki rengeteget dolgozott hogy otthon a nő picsálja fényesre legyen nyalva.
Házassági szerződés is alap: Soha nem szabad egy nőben megbízni vagy rámegy életed munkája és kezdhetsz mindent elölről 40-50 évesen ami kész rémálom. A love sztorik kitaláltak aki a valóságban él az tudja. A nők kétszínűek és marnak mindent, barátnőt, kollégát, bárkit aki az utukban áll.
Istenem annyit tudnék mesélni. A pancser akivel felvetettek hitelt és később otthagyta a nő, A pancser aki eltartja a "barátnőjét" és fattyait és még jól bele is rúg szerencsétlenbe. A fentebb említett példa a pancser aki mögött kefélgetett a nő, A szerencsétlen aki eljegyezte a barátnőjét és azt hitte sínen van az élete, de kiderült a kedves kisasszony kalandokra vágyik és inkább elkezdett faszról faszra ugrálni hiszen egy házasság unalmas és kalandokra vágyik. (hogy ledarálta lelkileg a szerencsétlent) és még sorolhatnám.
A nővel vigyázni kell mert a legönzőbb létforma a földön. Ha látja hogy a "barátnőjének" jobb phasyja van ő még jobbat akar. Ha látja hogy nyaralni mentek ö még jobb helyre akar menni. stb stb.
Az a jó kapcsolat ahol sarokba van szorítva a nő. Ha tudja hogy utcára kerül ha nem viselkedik jól és félrekurogat. Egy bizonyos egzisztenciát már nem mer kockáztatni ha nem egy bomba nő és elér egy kort és ez az az állapot amikor elérheted hogy a seggén maradjon. Akkor már nem kell majd neki a fél világ és akkor egy fél leheletnyire biztonságban érezheted magad persze fontos hogy a ribancfalkáról leválaszd vagyis a parti barátnőitől sürgősen el kell tiltani a gyerekesekkel haverkodhat a többi tiltó lista. Aztán jöhet a gyerek és a család (persze még így is ajánlott az apasági teszt) és így talán nem leszel egy kiherélt barom akinek a házassága egy rémálom.

Félszemű Tigris 2017.07.02. 03:00:35

@Félszemű Tigris: ui: A költéssel meg óvatosan nagyon. Drága ruha, ékszer stb stb felejtős. Vacsora (lehetőleg felesbe) és kisebb ajándékok, de fizetéshez mérten (csoró faszik max 5-10 tehetősek 15-20) Ha nem vagy óvatos simán megkopasztanak 100-300 rugóval, hogy észre se veszed, amiből simán növelheted az egzisztenciád. Sok marha csodálkozik hogy 30 évesen nem tud felmutatni semmit és nincs pénze.... hát ezért!.

BiG74 Bodri 2017.07.02. 04:16:22

@Félszemű Tigris:
Nálad is kiégett néhány izzó!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.02. 07:07:22

@sdani: @BiG74 Bodri: Szidhatjátok, de én bizony ismerek pár olyan nőt akiktől meg voltak vadulva a pasik oszt még 40 felett is egyedül vannak. Sok gyönyörű nő esik abba a hibába, hogy mivel körbezsongják a férfiak, nagyon magasra teszik a mércét. Egyrészt az magas mércének megfelelő pasik számára nagy a kínálat, másrészt azok nem nagyon szoktak kitartani egy nő mellett.

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 10:25:35

@Félszemű Tigris: Amellett, hogy az általad körülírt szerves (?) létforma létező ("Kéne egy fiú, de félted a melled / Szép vagy és hiú, kincsed a tested."), azért teged is Édesanya nevelt fel, meg engem is, és még sokan vagyunk így (ha nem is mindannyian, mert léteznek édesanyák meg anyák és még egyebek is).

inteligencs elenzeki 2017.07.02. 10:40:41

@Visceroid:

"Kellemes további életet Orbánisztánban! Az egész életedet itt tervezed leélni? Mert lehet, hogy most "van lakásom(hitellel, de fizetem), van kocsim(olyan amilyen, de ki van fizetve),", de ki tudja, hogy Orbánnak mikor milyen kedve támad és azt mondja, hogy azok a cuccok ne legyenek a tied, hanem az övé. "

Hogy a f.szomba jön ez a poszt témájához ?
Komám, veled komoly gondok vannak, hogy mindenről Zorbán jut eszedbe. :))))

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 10:41:52

@bandiras2:

Aranyos ez a diagram, amit linkeltél (imgur.com/2MstAzl): férfipont még a 4.0 előtt lecseng.
A mintavétel módszertana kérdőjeles, de ez a klasszikus jutott eszembe:

vicces.valodi.info/vicc/megnyilik-egy-uj-uzlet-ahol-nok-ferjet

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 10:43:10

@Comte de Gippaud: Az élet adottságairól az élet adottságai ugrottak be neki. Döbbenetes.

Duplaxiii 2017.07.02. 11:10:32

Érdekes és nevetséges kis poszt.
Tudni kellene a posztoló nemét! Ha férfi, akkor barom! Most jönnek a legszebb évei, évtizedei, 50-ig ővé a világ!
Ha nő, akkor meg a szokásos zakkant, pánikoló, álomvilágban repkedő tömegnő.
Hiszen a mai lányok és nők döntően már nem az evolúciós fejlődés szerint "értek" meg, hanem a globalizált marketing irányítvonalai szerint.
Ugye 30-ig felelősség nélküli élet, a "fogyassz" törvények betartása, a szingliség, a romkocsmák és a többi. És elérve egy korhatárt pánik, de még mindig nem normális világ, hanem csak pánik.
Érdemes olvasgatni a 40-esek riadalmát sugárzó blogokat!!! Akkora döbbennek rá a most 30-asként pánikoló nők, hogy ugrott az életük. Vágynak a normális életre, de akkor hirtelen nem lesz ehhez szabad és normális partner, így cél sem. Marad a további divatos rucik, kozmetikumok világa és a parterkereső oldalak napi 8 órányi böngészése. Ja és a világ szidása... Hogy mindenki hüje, mert nem ők, a menő, remek 40-esek kellenek az egészséges férfiaknak. Akkor már nem a bugi hiánya a gond, hanem hogy akkor ők azonnal akarnak egy másik életet, de üres a pálya...
További jó pánikolást.

Almandin 2017.07.02. 11:21:46

@BiG74 Bodri: Én is nő vagyok, de nem borított ki 10 éve a 30, most pedig a 40 se. Ez személyiségtől függ. A mai világ olyan fiatalságkultuszt erőltet, hogy sokan nem tudják jól kezelni az öregedést. Pl. megfigyeltem, hogy nem vállalják sokan a középkorú jelzőt. Fiatalok és öregek vannak és kész.

kvadrillio 2017.07.02. 11:36:06

hmmmmm....egy nő amíg termékeny, addig képes utódot világra hozni. Egy férfi 90 éves korában is képes lehet utódot nemzeni. Aki pedig apasági teszt árnyékában retteg, az kedvelheti a kézről-kézre járó hölgyek társaságát. A születésnapok pedig minden évben eljönnek ! :) Sztem meg lehet szokni ezt is...:O)))))

kvadrillio 2017.07.02. 11:38:27

..jahhh és azt mindig a nő dönti el, hogy akar.e gyereket !!!...vagy párban vagy pár nélkül ! :) EGYEDÜL AZ Ő DÖNTÉSE !

kvadrillio 2017.07.02. 11:44:28

... amúúúúgy ...a LOMBIKBÉBIK IS GYÖNYÖRŰEK ! :)(

Evel Knievel 2017.07.02. 13:53:53

Nyeles kalmopirin rendbe hozza a problémáidat

na4 2017.07.02. 15:25:07

Kifutottál az idöböl. Innentöl kezdve már lefelé mész.

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 16:19:41

@Félszemű Tigris: "Az a jó kapcsolat ahol sarokba van szorítva a nő. Ha tudja hogy utcára kerül ha nem viselkedik jól és félrekurogat. . Egy bizonyos egzisztenciát már nem mer kockáztatni ha nem egy bomba nő és elér egy kort és ez az az állapot amikor elérheted hogy a seggén maradjon"

Jaj!
Az a házzasságnak az utolsó stádiuma, amikor bármelyik fél csak azért nem lép le vagy bármerre, mert nem lesz hol laknia. Ez nem kapcsolat, hanem rabszolgatartás annak részéről, aki így akarja fenntartani. Mellesleg az emberölési statisztikákban előkelő helyre sorolódnak azok, akik a híd alá menni nem hajlandóak, viszont bétának lenni sem képesek tovább.

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 16:23:03

@kvadrillio: " EGYEDÜL AZ Ő DÖNTÉSE !"

Stimmel.
De akár így, akár úgy, a végén a világ hülye.

dr. mesterséges színezék 2017.07.02. 16:28:56

@kvadrillio: "Sztem meg lehet szokni ezt is...:O)))))"

Pontosan. Ha a punknak és a Fidesznek sikerült, mindenki belejön.

MEDVE1978 2017.07.02. 18:22:22

Olvastam egy cikket nemrég, ami egy nagyon régi általános igazságról szólt. A nők tudatában és lelki fejlődésében sokkal integránsabb a testtudat, mint a férfiakéban. Magyarul egy nő inkább tekinti a személyisége részének a testét, mint egy férfi, akinél a test sokkal inkább csak egy eszköz, egy héj. Ebből kifolyólag gázabb az idő múlása egy nőnek, hiszen a test öregszik, már harminc felett teljesen másak a reakciók - ezt férfiként én is érzem, pl: betegségek gyakorisága, kiheverése vagy akár egy másnaposság átvészelése. Persze idővel ez csak rosszabb lesz, de a huszas évek kiteljesedése és erőteljessége után először sokk a harmincas évek minimális visszaesése.

BiG74 Bodri 2017.07.02. 20:54:05

@Almandin:
Bocsánat az általánosításért! Abszolút igazad van !

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem szidok senkit, csak óriási baromságnak tartom amit írt. Vagy ott a seggén még a tojáshéj mindegyiknek, vagy a természet nem túl gazdag agyi, és érzelmi adottságokkal áldotta meg őket. Egyikről sem tehetnek.

sdani 2017.07.03. 11:34:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
bandiras2 egy full retard, ZÉRÓ érzemi (és bármilyen) intelligenciával. Most komolyan elolvasod a hozzászólásait, és abból mi rajzolódik ki? Egy olyan emberé, aki képes egy valós, kölcsönös megbecsülésen alapuló párkapcsolat kialakítására, ahol odafigyelne párja VALÓS és nem vélt igényeire? Lófaszt. Be van merevedve ebbe a kurvakemény, nőket magasról elnéző pózba, ahol az egyetlen életcél, hogy nehogy véletlenül többet adjon a kapcsolatba, mint amennyit kivesz, miközben azzal jön, hogy van saját háza meg autója, meg a faszom tudja, hogy milye. Legyél őszinte, szerinted ezzel a hozzáállással mégis milyen párt tud találni magának? Ha te csaj lennél, kezdenél-e egy ilyen faszival, akinél az az alap beállás, hogy te csak kihasználni és átbaszni akarod? Ha van egy csepp eszed, akkot tudod, hogy ebből nem lesz egészséges kapcsolat. Akkor mész bele, ha tényleg csak az anyagiak hajtanak!

Mondok valamit: az összes haverom az egyetem alatt jött össze a párjával (most már bőven a 30as éveink második felében járunk), egyik csaj se a pénzre, házra, kocsira hajtott! Nem is lehetett, mert mindenki csóró volt, mint a szar. És tudod, hogy mi van: nem a faszik güriznek éjjel nappal, hogy mindent a csajok segge alá toljanak, hanem mindenki dolgozik, hogy KÖZÖSEN felépítsenek valamit, amire mindketten büszkék lehetnek. A srácok nem egy bandiras2 szerű álomvilágban élnek, párjaik VALÓS igényeire figyelnek, nem ez az absztrakt "dehát én mindent megadtam neki" faszság, mert az tényleg csak oda vezet, hogy a valós igények figyelmen kívül hagyása miatt a nő végül kilép a kapcsolatból. De ehhez agy kell. Engem nagyon-nagyon elszomorít, hogy milyen sokan értetek egyet vele... tragikus.

bandiras2 hozzáállásával előállítjátok az általatok kritizált és megvetett nők férfi megfelelőit. Ezt akár észre is vehetnétek, ha lenne eszetek.

@BiG74 Bodri: "a természet nem túl gazdag agyi, és érzelmi adottságokkal áldotta meg őket."
Engem az szomorít el, hogy a kommentek túlnyomó többsége a vállát veregeti, hogy milyen faszán megmondta a tutit... mennyire lehet ez a réteg reprezentatív? Ennyire ugye nincs vállságban a magyar férfiak morálja?
süti beállítások módosítása