The but(t) girl

Introdáksön

avagy a "Miért?"

2016. december 07. - The but(t) girl

 

         Leginkább csak úgy. Életről, irodalomról és nagyon nem irodalomról, ‘problémás harmincas szórakoz(tat)ni kíván’ jeligére. A rohadtokosak kíméljenek, nincs itt semmiféle megmondom-a-tutit, csak sok-sok tapasztalat jólétről, nyomorról, az emberi természetről, gyarlóságról (az utóbbi kettő közé nem helyezendő egyenlőségjel!), hedonizmusról, az élni és az élni perpillanat nem akarás hektikus váltakozásairól, bőrből való kiugrásokról és kúúrvanagy koppanásokról az emlékek filterén keresztül, amiről tudjuk ugye, hogy rózsaszín.

         Namost. Novemberben töltöttem a harmincat. Igen, Skorpió, Csernus doktor szerint “mindent egybevetve a legmocskosabb rohadék az egész zodiákusban”, amit még édesanyám is szemrebbenés nélkül aláírt, pedig neki a feltétlen rajongómnak kellene lennie. Anyway. Az írásokról előre vetítve annyit, hogy a valósággal való mindennemű egyezés a véletlen műve, és még ha valamelyik barátom rám is ismerne, addig tagadnám, míg  a végén magam is elhinném. Nem vagyok egy Oravecz Nóra (sznobériának tartom az utálását, még ha néhány mondatára én is úgy reagálok, hogy “hóógyne, ahogy te azt elképzeled”), nincs birtokomban a Bölcsek Köve, de mivel világ életemben a szavak embere voltam, és ha 30, akkor hesteg váltsukmegavilágot, elkezdem X gyakorisággal publikálni gondolataimat, ahol X konvergál a heti egyhez. Szándékom a nem öncélú pure entertainment (ez viszont nem sznobizmus, csupán egy amerikai multinál dolgozom 3 éve, és néha egyszerűen kifejezőbbnek érzem az angol szavakat – lásd majd a 'bullshit'-ek számát), mert hiszem

, hogy a nevettetés az egyik legjobb dolog a világon (a másik a segítségadás, de erről majd később). Na jó, meg egy picit az elgondolkodtatás. Mondataim helyenként zavaróan összetettek lesznek, de míg grammar nazi-ként kínosan ügyelek pl. a space-ekre és egyéb finomságokra, ezt nem szeretném korrigálni, mert (ahogy a zabolátlanul göndör hajam, ami mesterséges, de pssszt) úgy gondolom ez is tükrözi a személyiségemet. A tudatosságot mellőzni fogom olyan értelemben, hogy nem végzek hideg számításokat a potenciális olvasók ízléséről és kiszolgálásáról, hanem csak… ez az egész csak úgy jön. Lesznek témák és rendszeresség (ami nélkül úgy en bloc el lennék veszve a mindennapokban), de a többi szimplán az én éterbeli leképeződésem lesz. Enjoy :)

21316189_1492244464416005_4770835958552919716_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://thebuttgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr3512028321
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása